Zo 5 juli 2020 Alden Biezen AFGELAST

Alden Biezen is de BEV prijskamp waar BEV en voorheen onder BVTVE van in het prille begin aanwezig was. Elk jaar opnieuw is het voor ons als stamboek een aangenaam weerzien met deze Limburgse locatie. De Landcommanderij Alden Biesen is een zeer prachtig decor waar tal van standen worden tentoon gespreid. Je kan er o.a. landbouwmachines, paardenrassen, hondenwedstrijden, kleinvee, bloemschikken, oude ambachten, oldtimer tractoren en nog zoveel meer vinden.

Ook jij kan gratis van dit evenement genieten door met je ezels deel te nemen aan onze keuringswedstrijd.

Vergeet niet tijdig in te schrijven, vergeet evenmin je stamboekpaspoorten mee te nemen. Voor Torhout doen we telkens een speciale oproep naar onze West Vlaamse leden om in te schrijven, voor Alden Biesen is dat niet anders maar dan voor onze Limburgse leden.

Aanvang keuringswedstrijd : 11u00 (afhaling kopnrs. Vanaf 9u30)

Vanwege de grote drukte op het terrein is het noodzakelijk om voor 9u00 aanwezig te zijn.

Inschrijven uiterlijk op 15 juni e.k. op het BEV secretariaat. Wie tijdig inschrijft ontvangt toegangskaarten en een parkingplan.

Routebeschrijving : E313 afrit 31 Hoeselt aan de lichten moet je linksaf vanaf daar staan gekleurde pijlen. Volg de kleur die wordt doorgegeven bij inschrijving.