Stamboeknieuws dekbewijzen

Digitaal wijzigen van uw persoonlijke gegevens

  • Vraag via mail op het BEV secretariaat uw wachtwoord aan. Doe dit enkel via het mailadres dat uzelf zal gebruiken voor verdere afwerking.  Dit mailadres wordt namelijk uw gebruikersnaam, nadat het BEV secretariaat dit heeft geverifieerd en eventueel in ons systeem is gewijzigd.
  • Ga naar http://vcp.falcooonline.com  (let op de drie o’s) Via Inlog-scherm vult u uw gebruikersnaam in (uw mailadres dus) en het wachtwoord dat u van ons per mail ontvangt. Opgelet het wachtwoord is hoofdletter gevoelig.
  • Bij administratie kan u uw gegevens bekijken en/of wijzigen.
  • In het scherm uw paarden kan u :  A. Paarden op uw naam : kijken welke dieren op uw naam in het stamboek en databank gekend zijn. Klikt u op de naam van het dier kan u de specifieke gegevens van uw dier bekijken.  In het scherm met de specifieke gegevens van uw dier kan u ook het afstammingsdocument bekijken van dit dier.  Let op deze overgang kan een 30 seconden duren. Ziet u een geel sterretjes verschijnen duw dan eerst op de shifttoets en hou deze ingedrukt, ga vervolgens met de cursor op de toets afstammingsdocument en klik met de linker muistoets.  Dit systeem van werken zal u dan ook meermaals tegen komen binnen dit programma.  en/of B. Stallijst bekijken en afdrukken. Hier ziet u weerom al de dieren die op uw naam staan.
  • Dekverklaringen –veulenaangiftes kunnen NIET via deze weg.  Voor veulenaangiftes gaat u naar de knop “veulenregistratie”

Blanco dekverklaringen (dekbewijzen) kan u via dezelfde knop vinden in het lijstje met keuzemogelijkheden.  U vult het dekbewijs in en bezorgt het ons terug (kan ingescande versie zijn via mail).